Pozvánka na akci v Centru Lukáš – Lukiáda

Jakožto hrdý spolupořadatel si Vás dovolujeme pozvat na čtvrtý ročník zábavného seniorského víceboje LUKIÁDApořádaného pod záštitou MČ Praha 13 u příležitosti Mezinárodního dne seniorů. Akce proběhne 4.října 2017 9:30-13:00 ve Středisku sociálních služeb Lukáš.

Soutěžní program:

  • 9.30 – 10.00 Prezence závodníků
  • 10.00 – 12.00 Soutěžní disciplíny (populární a minulými lety prověřené disciplíny jako pétanque, střelba z luku, nordic walking a i letos program zpestří speciální disciplíny jako „Knoflíková válka“).

Doprovodný program:

  • 10.00 – 12.00 Lektorka Hana Dvořáková a originální cvičení na jemnou motoriku. Rovněž bude poskytovat konzultace k Nordic Walkingu (správná technika chůze, výběr hůlek a jejich nastavení).
  • 10.00 – 12.00 Aneta Ečelová Maršálová nás seznámí s různými vychytávkami v „sebeobsluze“.
  • 12.00 – 13.00 Mezigenerační bubnování a muzicírování. Skupinové bubnování vytváří energii, která lidi spojuje a navozuje pocit radosti. Dochází ke snižování krevního tlaku a k propojení obou mozkových hemisfér. Tolik jenom pár důvodů, proč stojí za to odložit ostych a nedůvěru a vyzkoušet si to s někým, kdo vám pomůže se mile překvapit.
  • Po 13.00 hod se přesuneme do Spolkového domu, kde od 14.00 do 14.30 proběhne slavnostní předávání cen a po něm je připravena hudba s občerstvením a tancem.

Zváni jsou všichni bez rozdílu. Těšíme se na zdatné sportovce seniory, stejně jako na ty, kteří si chtějí vyzkoušet něco nového a pobavit se. Pokud nechcete přímo soutěžit, můžete nás přijít podpořit jako diváci a účastnící doprovodného programu.

Adresa:  Středisko sociálních služeb Lukáš, Prahy 13, Trávníčkova 1746. Mapa:

Pozvánka na akci ke stažení ZDE

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..